Welkom op de website van Zegstroo Timmerwerken

Zegstroo Timmerwerken is een jong en energiek bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van maatwerk steigerhouten en sloophouten meubelen voor zowel particulieren als bedrijven. Ook maken wij maatwerk interieurs en kleine buitengebouwen zoals veranda’s, carports en terrasoverkappingen. Kwaliteit en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. Op onze website geven we u een impressie van onze werkzaamheden. Zo maken wij onder andere:

Banken, Stoelen, Tuin sets, Lounge sets, Tafels, Boomhutten, Bloembakken, Complete (winkel) inrichtingen, Hocker’s, Lampen, Dressoirs, Tv-meubels, Salontafels
Speelhuizen, Toonbanken, Hoekbanken, Side tables, veranda’s, carports, terrasoverkappingen
En nog veel meer…

Ook is het bij ons mogelijk een eigen ontwerp door ons te laten realiseren. Ook kunnen alle meubelen uit ons assortiment op maat besteld worden en naar uw wensen worden aangepast. Wilt u onze meubelen bekijken of een ontwerp/idee bespreken dat kan! In onze Showroom/Werkplaats in Zwanenburg hebben wij het graag met u over de mogelijkheden bij ons staat de koffie altijd klaar bel 06-24655739 of mail naar info@zegstrootimmerwerken.nl om een afspraak te maken.